2102319922 6977485131 Κορνάρου 24, Αχαρνές / Αττική bright.lightclean@gmail.com
hero image
 




ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττική

Αναμφισβήτητα ένα καθαρός επαγγελματικός χώρος αυξάνει και την παραγωγικότητα των υπαλλήλων. Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζουμε μπαίνοντας σ' ένα γραφείο, μια τράπεζα, ένα σχολείο αλλά και γενικά σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο είναι σημαντική. Αυτό ισχύει είτε για τους συνεργάτες σας είτε για τους πελάτες σας. Φυσικά, περαν της πρώτης εικόνας, πολύ βασικός παράγοντας είναι η υγιεινή ασφάλεια του χώρου μας.

Εάν λοιπόν θέλετε ένα καθαρό και όμορφο εργασιακό περιβάλλον, η εταιρεία μας “Bright Light Cleaning Services” και το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε είναι η καλύτερη επιλογή και ο καλύτερος συνεργάτης.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα, το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση του επαγγελματικού και εργασιακού σας χώρου παρέχοντάς σας συστηματική, επιμελημένη, συνεπή εργασία και εφαρμόζοντας σχολαστικά όλους τους κανόνες καθαρισμού και απολύμανσης.

Ακόμα, για εσάς που δεν έχετε χρόνο, μπορούμε να αναλάβουμε τις συντηρήσεις της οικίας σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, σε οικονομικές τιμές.

 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ:

Οι υπηρεσίες μας μπορεί να περιλαμβάνουν σχεδόν όλα τα μέρη ενός κτηρίου, όπως: τους τοίχους, τα τζάμια, τα πατώματα, τις σκάλες, την πυλωτή, το αίθριο ή την αυλή, τον ανελκυστήρα, ακόμα και τα έπιπλα, που μπορεί να υπάρχουν, στο χώρο που αναλαμβάνουμε.
 
 
 
 
  Οικοδομές
  Μονοκατοικίες
  Μεζονέτες
  Διαμερίσματα
  Στούνιο
 
  Βίλες
  Γραφεία - Επιχειρήσεις
  Χώρους εργασίας
  Τράπεζες
  Ιατρεία
 
  Καταστήματα
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια κτήρια
  Τράπεζες και κάθε κτίριο
 
 
 
 
 
 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Χρησιμοποιώντας υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον, μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Συνεργαζόμενοι με εταιρείες ανύψωσης, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό υαλοπινάκων ακόμα και στο πιο ψηλό σημείο.
 


ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ

Οι τακτικοί καθαρισμοί μπορούν να υλοποιούνται ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα ή σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους που επιθυμείτε.

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας έμπειρος εκτιμητής μας θα έρθει δωρεάν στο χώρο σας, για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τον καθαρισμό του χώρου σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή.